Na mijn opleiding aan de Calo heb ik gewerkt als docent lichamelijke opvoeding in het basis- en voortgezet onderwijs, was ik trainer en coach van een rolstoelrugbyteam en heb ik pedagogiek gestudeerd. Daarna kreeg ik een baan waarin ik op heel veel verschillende scholen mocht meekijken. Ik kon onderwijssituaties analyseren, mijn kennis inzetten in de zorgadvies-teams, leerlingen individueel en in een groep begeleiden en docenten coachen.

De laatste jaren ben ik actief in onderwijsvormen die anders zijn dan we gewend zijn. Al die ervaringen bij elkaar hebben gemaakt dat ik nu ben zoals ik ben: een expert op het gebied van training, coaching en ontwikkeling. In het onderwijs en op alle andere plaatsen waar mensen leren. Mijn analytisch vermogen, snelheid, humor en videocamera zijn mijn belangrijkste instrumenten.


Behalve mijn opleiding als docent lichamelijke opvoeding ben ik opgeleid tot Video Interactie Begeleider (SVIB), Provocatief Coach en heb ik bij het Instituut Nederlandse Kwaliteit een opleiding tot auditor gedaan.


Hier vind je een lijst met eerdere opdrachtgevers.

Mauritskade 3

2514 HC Den Haag

06 24 66 3000

karen@dejuf.nu

KvK 27262599